För arbetsgivare

Arbetsgivare

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM ARBETSGIVARE?

Är du på jakt efter nya kollegor inom din bransch och vill få administrativ stöttning i ditt rekryteringsarbete? I samarbete med Arbetsförmedlingen och som marknadsledande aktör stöttar vi på Karriärkonsulten dig med att hitta drömkandidater inom just din bransch!

Nyfiken? Hör av dig till vår Matchnings och Stjärnstrateg Nessim Khalaf på nessim@karriarkonsulten.se alt. 072 250 22 51

 • Våra tjänster är kostnadsfria för dig som arbetsgivare.
 • Vi jobbar på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Sollentuna kommun.
 • Vi tar fram en kravprofil baserad på ert behov.
 • Vi kan ta hand om hela intervju- och rekryteringsprocessen.
 • Vi följer upp och stödjer er administrativt.
 • Vi förmedlar och tillhandahåller information om praktik, lönebidrag och nystartsjobb.

Låt Karriärkonsulten hjälpa i nästa rekrytering

Kontakta oss på

tel: 08-684 28 871

eller via formuläret.

SÅ HÄR SÄGER NÅGRA ARBETSGIVARE VI HAR SAMARBETAT MED

 • “Jag kontaktade Karriärkonsulten med syfte att hitta en person som kunde gå från att vara allt-i-allo till att växa in i företaget och steg för steg få – och ta – mer plats, för att på sikt utvecklas till en viktig kugge inom vår verksamhet på restaurangen. Efter en vecka rekommenderade de en kille som stämde in på profilen vi sökte. Nu har det gått två år och han är fortfarande självklar för oss och har nu ett stort ansvar. Utan Karriärkonsulten hade det varit svårt att hitta någon som han. Det mest fantastiska är att det är kostnadsfritt och vi har fått den administrativa hjälp vi har behövt från Karriärkonsulten, vilket gjort anställningen byråkratiskt smärtfri.”  

  Johan Lindholm, Kökschef Restaurang Farang
 • “Vi är ett företag som har en snabb tillväxt och behöver rekrytera varje månad. Karriärkonsulten har hjälpt mig som HR-ansvarig att rekrytera. Vi har hittat ett samarbete som funkar för oss. När de träffar en person som matchar vår profil skickar de över CV:t. Om jag är intresserad ringer jag upp och i nästa steg bokar dem på personlig intervju. Det jag uppskattar med Karriärkonsulten är att de är flexibla och smidiga i sitt sätt att arbeta. På två månader har två kandidater från Karriärkonsulten börjar arbeta hos oss. Båda är varma personer och vi är glada att de arbetar på Vardagsfrid!”

  Charlotte Eklund, HR-ansvarig Vardagsfrid